nieuws

Weer hard aan het werk aan een nieuwe collectie.

Openingstijden

Nieuwe openingstijden. dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00.
Woensdag gesloten, uitsluitend op afspraak.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00.

Voor het maken van een afspraak om kunt u bellen, mailen of een bericht sturen. Bellen tussen 11.00 en 17.00 uur. Bericht sturen tussen 9.00 en 19.00 uur waarvoor dank.

Trouwringen

Trouwringen worden altijd in opdracht gemaakt. Natuurlijk heb ik modellen en banden die ik kan laten zien. We beginnen bij het begin. Kan in 3d op de computer of helemaal met de hand. Getekend op de computer biedt andere mogelijkheden dan zonder 3d maar handwerk blijft het allemaal.

  

3D in mijn atelier.

Ik werk nu een tijdje met een 3D tekenprogramma. 3DESIGN van gravotech. Werken met een 3d programma biedt mogelijkheden waar ik op hoopte maar ik me nog niet helemaal kon voorstellen. Het is een toevoeging. Een verbreding van vormgevings-technische  en technische mogelijkheden.

screenshot

3D Printer

Logisch gevolg van 3D tekenen een printer . Er staat een een Formlabs 2 in mijn atelier. belangrijk voor het visueel maken van tekeningen.

penning uit de printer

Visitekaartje

visitekaartjevisitekaartje2
PUK Professional Plus
Sinds enige tijd werken wij met de PUK Professional Plus, een microlasapparaat met microscoop. Voor mijn werk een welkome technische aanvulling.

Nieuwe website
Met dank aan Pascal de Roos, staat mijn nieuwe website nu alweer een tijdje online. ik ben er blij mee.